Mathieu Hermans 

Wij gaan links als de rest rechts gaat!Mathieu Hermans Tegen De Stroom In Klassieker   • Nieuws
  •  Goede Doel
  • Algemene Informatie en Routes
  • Inschrijving
  • Sponsoring/Bedrijfsuitje 
  • Partners/Sponsors 

Nieuws

07-04-2017

Website Update

De website heeft weer een update gehad! Er is nu nog meer informatie te vinden en is er de pagina 'Stichting' bijgekomen. Wij willen u ook graag onze nieuwe sponsors met trots presenteren, die zijn dus ook te...   Meer


06-03-2017

Media Verspreidingen

De klassieker in Het Kanton. De komende maand ligt er veel focus op de media aandacht, De eerste stap is gezet. We willen hier bij grootse aandacht brengen voor de Mathieu Hermans Tegen De Stroom In Klassieker...   Meer


03-03-2017

Nieuwe ontwikkelingen

Van af nu zijn alle ontwikkelingen op dit kopje nieuws te volgen.   Meer
Stichting Gijsje Eigenwijsje

Ik ben zelf vader van 4 gezonde kinderen, dat lijkt vanzelfsprekend, maar is dat wel zo?

Gijs Baeten was een levenslustig, pienter kind dat opgroeide in een warm gezin.
Op 11 augustus 2011 kreeg hij op 8 jarige leeftijd te horen dat hij hersenstamkanker had en nog maar 3 tot 6 maanden te leven zou hebben.
Na een intens ziekbed is Gijs op 30 december 2011, kort na zijn 9e verjaardag, overleden.
Tijdens zijn ziekbed is Gijs twee keer met zijn broer en ouders naar een vakantiehuis geweest.. Even er tussenuit, een mogelijkheid die hen vanuit de naaste omgeving werd geboden
Het was de wens van Gijs om ook andere kinderen met een levensbedreigende ziekte een 'weekje weg' te laten ervaren, een warm rustpunt voor het gezin in een heftige periode. 
Voor dat kind/gezin wordt het mogelijk gemaakt een aantal dagen samen door te brengen, weg van het ziekenhuis, weg van de hectiek.
De stichting biedt het gezin een gratis verblijf in haar eigen, volledig ingericht en op een ziek kind afgestemd vakantiehuis.
Dit alles wordt volledig bekostigd uit donaties en giften en hieraan draag ik graag een steentje bij.

Samen willen we kijken naar een betere toekomst voor deze kinderen. Daarom organiseren wij samen met TC De kleppers, Bioracer en het Rode Kruis een grote inzamelingsactie. Iedereen die mee doet met de Mathieu Hermans Tegen de stroom in Klassieker steunt automatisch Stichting Gijsje Eigenwijsje.


Algemene Informatie

Genieten op de fiets tijdens een van de mooiste classic van het voorjaar? 
Dongen staat helemaal in het teken van wielrennen. De samenwerking tussen Mathieu Hermans, Bioracer en TC De Kleppers. De Stichting Gijsje Eigenwijsje als goede doel met als keuze voor uitgepijlde tochten van 40 kilometer of 90 kilometer


Er kan gefietst worden door het unieke gebied van De Langstraat. Letterlijk tegen de stroom in. De tocht gaat voor een groot gedeelte stroomopwaarts langs de oevers van de Maas, via polders en dijken naar het historische Heusden. Via Vlijmen, de woonplaats van Lars Boom, langs de Loonse en Drunense Duinen voert hij weer terug naar de vertrekplaats, café De Viersprong in Dongen. Dit traject was het trainingsgebied van Mathieu Hermans. Hier legde hij de basis voor de vele overwinningen in de Vuelta en de Tour.

Voor de afstand van 90 kilometer kunt U kiezen voor de gezamenlijke start om 9.30 uur met vele prominenten waaronder o.a. het sterren fietsteam. Deze groep wordt begeleid door motorrijders en je fietst schouder aan schouder met oud-beroepsrenners en je waant je even prof. Iedereen met wat ervaring op de racefiets kan meerijden (helm verplicht, zogenaamde triatlonsturen niet toegestaan). Het gemiddelde ligt rond de 28 km/uur. Wil je liever je eigen snelheid bepalen, met een eigen groepje of met je gezin rijden, dan kunt U uiteraard Uw eigen starttijd bepalen en kiezen voor 1 van de 2 volledig uitgepijlde routes.

Wij hopen u ook graag te zien

Vriendelijke Groet: De organisatie van de Tegen De Stroom In Klasieker


Algemene Informatie
De digitale folder waar kort samengevat de algemene informatie staat.
MH Klassieker liggend A5.pdf (1.93MB)
Algemene Informatie
De digitale folder waar kort samengevat de algemene informatie staat.
MH Klassieker liggend A5.pdf (1.93MB)


Route 40 km
40 km Afstandmeten.nl.pdf (257.98KB)
Route 40 km
40 km Afstandmeten.nl.pdf (257.98KB)

Download LINK GPX route 40km;   http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1911237

 

Route 90 km
90 km Afstandmeten.nl.pdf (362.06KB)
Route 90 km
90 km Afstandmeten.nl.pdf (362.06KB)


DownloadLINK GPX route 90km;   http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1937778

  


Inschrijving

Voor de dag inschrijving kunt u hieronder het inschrijfformulier downloaden en ingevuld meenemen naar de start. Zo vermijd u wachttijden en kunt u gebruik maken van de fastline. Probeer met gepast geld te betalen.

Inschrijving formulier
Daginschrijving formulier.pdf (198.57KB)
Inschrijving formulier
Daginschrijving formulier.pdf (198.57KB)

 Sponsoring/Bedrijfsuitje


Doneren en/of sponsoren ten behoeve van het goede doel kan op onderstaand bank rekening nummer:

REGIOBANK NL58 RBRB0 95 518 2530

 

Partners/Sponsors